Koje vrste podataka o vama prikupljamo

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kada stupite u interakciju s nama ispunjavajući obrasce na našim mrežnim stranicama, obraćanjem telefonom, putem elektroničke pošte ili na neki drugi način. To uključuje i podatke koje upisujete kad se prijavljujete za korištenje naše mrežne stranice, kad se registrirate ili pretplaćujete na našu uslugu, sudjelujete na forumu, nagradnoj igri, natječaju ili promotivnoj akciji, unosite podatke u prijavni obrazac, itd. Podaci o kojima je riječ mogu biti vaše ime, adresa, adresa e-pošte i broj telefona, financijski podaci i podaci o kreditnoj kartici ili slično. Ne prikupljamo i ne obrađujemo osjetljive podatke povezane s vama (primjerice, podatke o vašem zdravstvenom stanju, spolnoj pripadnosti, rasnom ili etničkom podrijetlu) osim u slučaju (1) da su takvi osjetljivi podaci važni za određenu svrhu za koju i prikupljamo osobne podatke; (2) da je to naša zakonska obveza i/ili (3) da ste nam posebno za to izričito dali suglasnost.

Ostavite li dobrovoljno vaše osobne podatke i učinite li ih javno dostupnima (npr. popunjavanjem neobaveznih polja kod registracije na forumu, ili upisivanjem na komentar u forumu), takve podatke ćemo obrisati isključivo ako to od nas zatražite putem službenog kanala komunikacije ili ako smo dužni tako postupiti prema zakonu.

Svaki put kad posjetite našu internetsku stranicu, prikupljamo sljedeće vrste podataka o vama:

Nove objave
Dani privatnih iznajmljivača apartmana
Pročitaj više
Prednosti upravitelja kanala za privatne iznajmljivače smještaja
Pročitaj više
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram