SyncBeds Channel Manaager

Ultimativna channel manager aplikacija

Povežite sve vaše booking portale na jednom mjestu. Jedan kalendar, jedan cjenik, jedan inbox.
Krenimo
Započni odmah
Channel Manager

Sinkronizacija stopa

Uz SyncBeds možete jednostavno sinkronizirati svoje cijene sa svakim portalom za rezervacije. Sve što trebate učiniti je definirati osnovnu cijenu i minimalni boravak na svom računu. 

Sinkronizirat ćemo vaše kalendare i cijene na portalima za rezervacije, sa 100% uspjehom i bez duplih rezervacija.
Channel Manager

Dostupnost

Kalendar koji sinkronizira blokirane i već rezervirane datume na portalima za rezervacije. Automatski ažurira kalendare dostupnosti na svim povezanim portalima za rezervacije što vam štedi mnogo vremena. 

Osim toga, na jednom mjestu imate pregled svih svojih rezervacija, tako da nijednu ne možete previdjeti.
Channel Manager

Guranje sadržaja

Nisu svi portali za rezervacije jednaki, neki su više u toku s potrebama svojih klijenata od drugih. 

Možete napraviti potpunu sinkronizaciju sadržaja iz SyncBedsa kako biste odabrali nekoliko visoko razvijenih portala za rezervacije koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.
Channel Manager
Povežite svoje postojeće unose ili izradite nove. Stope sinkronizacije, dostupnost, sadržaj u milisekundama. Potpuna sinkronizacija sadržaja iz SyncBeds za odabir nekoliko visoko razvijenih portala za rezervacije koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.
Upravljanje prihodima
Analizirajte i povećajte svoje prihode. Prilagodite svoje cijene i popuste brzo ili čak automatski. Sustav izvješćivanja u stvarnom vremenu s metrikom visoke razine o vašem poslovanju.
Web stranica za direktni booking
Web stranica s alatom za rezervacije - u svega nekoliko minuta možete postati vlasnik web stranice i na njoj ostvarivati direktne rezervacije. Izbjegnite provizije i povećajte prihode koristeći vlastiti rezervacijski sustav.
Portal za gosta
Nastavite nuditi svoje usluge svojim gostima čak i nakon početnog razdoblja rezervacije.
Online oglašavanje
Zakažite kampanje i oglašavajte svoje smještaje za odmor na platformama društvenih medija

Nove objave

Ne propustite vrijedne savjete i informacije koje smo pripremili u našim blogovima. Naši autori donose svoje znanje i iskustvo na različite teme, stoga redovito čitanje naših postova može biti iznimno korisno za vas. Bilo da ste ljubitelj putovanja, tehnologije, umjetnosti ili bilo koje druge teme, naše objave vam mogu pružiti nove perspektive i ideje koje će vas inspirirati. Ne propustite priliku da saznate nešto novo - pratite naš blog i ostanite informirani!
Dani privatnih iznajmljivača apartmana

U brzorastućem turističkom sektoru, brojne novonastale tehnološke inovacije, svakodnevnoolakšavaju vođenje apartmana privatnih iznajmljivača. Zato smo na jednom mjestu okupilirelevantne tehnološke partnere koji će predstaviti najnovije tehnologije iz svijeta turizma. Na sajmu će se održati niz predavanja i radionica, gdje će bit prikazano, kako koristiti novetehnologije, te kako nove tehnologije omogućuju iznajmljivačima da budu korak ispred […]
Opširnije

Prednosti upravitelja kanala za privatne iznajmljivače smještaja

Odabir pravog upravitelja kanala važan je korak u razvoju uspješnog poslovanja s iznajmljivanjem smještaja.
Opširnije

Kako odabrati najbolji upravitelj kanala (channel manager) za vaše poslovanje

Upravitelji kanala su jednako važni i za privatne iznajmljivače smještaja.
Opširnije
Nove objave
Dani privatnih iznajmljivača apartmana
Pročitaj više
Prednosti upravitelja kanala za privatne iznajmljivače smještaja
Pročitaj više
chevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram